Mad Woman Run & Mad Warrior Run

GYIK

A nyári virtuális kihívásunkhoz kapcsolódó legfontosabb információkat itt gyűjtöttük össze. Ha ezen felül is kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal!

1. Hogyan tudok nevezni és meddig?

A nevezésedet online tudod leadni 2024. május 27 és augusztus 27 között. A távod teljesítésére június 21 - augusztus 31 között lesz lehetőséged.

2. Hogyan tudom teljesíteni a kiválasztott távot?

A távot futással, gyaloglással, túrázással teljesítheted a megadott idő intervallum idején szabad időpontban, de egy szakaszban. A távod teljesítését mérned kell, melynek eredményét el kell küldened nekünk. 

Minden táv teljesíthető babakocsival is, illetve csapatban is. Csapatos teljesítés esetén is egyéni nevezések szükségesek.

A távot a nevezés véglegesítése után tudod teljesíteni, június 21-augusztus 31 között. Ha többször is lefutod, érdemes a legjobb eredményedet elküldeni nekünk, mivel az eredményed beküldése után ezt módosítani már nem tudjuk.

3. Ha mégsem tudom teljesíteni a távot, visszakérhetem a nevezési díjamat?

Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni, de egyszeri alkalommal át tudod ruházni, melyre agusztus 27-ig van lehetőséged. Ha nem tudsz részt venni a kihíváson, akkor a nevezési díjad értékét egy következő rendezvényünkön is tudod érvényesíteni, nem fog elveszni a befizetett díj!

4. Hol lesz a rendezvény?

A Mad Woman Run & a Mad Warrior Run virtuális sportesemények, melyet minden résztvevő ott teljesít, ahol számára kényelmes. 

5. Mikor végleges a nevezésem?

A nevezésed a díjbekérőn szereplő összeg befizetését követően, a visszaigazolás megérkezésétől számít véglegesnek. Ezután tudod teljesíteni a kiválasztott távot (június 21- augusztus 31 között).

6.  Hogyan tudom igazolni a távom teljesítését?

Emailt kell küldened a balatonszarszoitelapofutas@gmail.com címre, melyben a következő adatokat kell megadnod:
  • Név (és email cím)
  • Rajtszám (a nevezési visszaigazolóban találod)
  • Kiválasztott táv
  • Teljesítési idő
  • Táv teljesítésének igazolása: fotó, amely tartalmazza teljesítés adatait (táv és futott idő). A fotó készülhet a telefonod kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, a futópad kijelzőjéről, stb. Az a fontos, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és az időeredmény. Ezt a fotót nem fogjuk közzé tenni, csak a teljesítés igazolását szolgálja. Az emlékérmet csak a teljesítést hitelesen beküldő, érvényes nevezéssel rendelkező futóknak postázzuk.
  • Emellett, ha szeretnél nyugodtan küldj nekünk szelfit, hangulatfotót, emlékfotót, akár videót a futásodról. Szívesen várjuk motivációs élménybeszámolódat, saját történetetedet. Ezeket a fotókat mi feltöltjük a közösségi média oldalainkra, ahol a közönségdíjazásra is indulhatsz! (A fotók elküldésével elfogadod, hogy a közönségszavazáson való indulás érdekében az általad megadott adatokat (név, rajtszám, fotó, szöveg) megoszthassuk publikus közösségi média oldelainkon

7. Mi lesz az útvonal?

Saját magad által választott útvonalon tudsz futni! Választhatod kedvenc pályádat vagy akár a futópadot is!

8. Frissítés, egészségügyi és útvonalbiztosítás

A Mad Woman Run és a Mad Warrior Run virtuális sportesemények, melynek keretében nem lesz a szervező által biztosított frissítőpont, egészségügyi valamint útvonalbiztosítás. Ezekről minden futó saját maga gondoskodik. Mindenképpen legyen nálad kellő frissítő és a mobiltelefonod, ha esetleg segítségre lenne szükséged!

9. Az ésszerű és egészséges felkészülés, testi-lelki egészségügyi állapot

A Mad Woman Run és Mad Warrior Run amatőr virtuális sportesemények, ahová szeretettel várunk minden jelentkezőt. Viszont kiemelt fontossággal megjegyezzük, hogy minden futó a saját felelősségére vesz részt a kihíváson. Saját testi és mentális alkalmasságáról ő maga dönt és azért ő maga felel. A teljesítés során esetlegesen elszenvedett sérülésért, balesetért a szervező felelősséget nem vállal! A rendszeres sportorvosi konzultációt kiemelten fontosnak tartjuk a futók egészségének és a távok biztonságos megválasztásának céljából.

14. Lesz eredménylista?

Igen, össze fogunk állítani egy eredménylistát, mely a futók által megadott eredményeket fogja összegyűjteni. Ezeket legkésőbb szeptember közepéig elérhetővé fogjuk tenni.

Nevezéseddel elfogadod a honlapunkon is elérhető Versenyszabályzatot és Nevezési feltételeket (https://www.balatonszarszoitelapofutas.com/impresszum/). 

A Run/Time csapat rendezvényei családi hangulatban, kedves és jószándékú emberek részvételével és jóvoltából valósulnak meg. Kérünk Téged, hogy Te is így viszonyulj az eseményhez és segítőinkhez.

A rendezvényen az udvarias viselkedés, a versenyszabályok betartása, a rendezvényt biztosító és szervező kollégák utasításainak betartása kötelező. Udvariatlan, agresszív viselkedés a rendezvényen nem elfogadott és azonnali kizárást von maga után! Az útvonalon a körültekintő, KRESZ-nek megfelelő áthaladás minden futó számára kötelező! A 18 éven aluli futók viselkedéséért a szülők/gondviselők vállalnak felelősséget!

A rendezvényen mindenki teljes mértékben saját felelősségre vesz részt! Vigyázzunk magunkra, az egészség az első!

Ha bármilyen további kérdésed lenne, fordulj hozzánk bizalommal, állunk rendelkezésedre!

Várunk Téged szeretettel minden rendezvényünkön!

A Run/Time csapat