Rólunk

Szenvedélyünk a sport, otthonunk a Balaton.

És imádjuk a karácsonyt, meg úgy az ünnepeket általában. Az évszakok körforgását, ahol mindennek megvan a maga ideje, a maga szépsége. Csak rajtunk áll, hogy ezt észrevegyük és részeseivé váljunk.

A Balatonszárszói Télapó Futás küldetése a téli sportolás népszerűsítése és csodás otthonunk, a Balaton téli szépségének ünneplése az adventi várakozás csodákkal teli időszakában. Hiszünk abban, hogy a sportnak jelentős szerepe van az életünk boldogabbá és kiegyensúlyozottabbá tételében. Ennek elengedhetetlen formája, hogy télen is megtaláljuk magunknak a sportolási lehetőségeket és az erőt is, hogy felhúzzuk a futócipőt és elinduljunk. Akkor is, ha éppen nem hétágra süt a nap. Ezt legkönnyebben úgy tudjuk megtenni, ha együttes erővel mozdulunk és kitűzünk egy célt, amiért, akiért futunk. 

A Balatonszárszói Télapó Futással mi is ezt szeretnénk elérni: egy jókedvű együtt töltött napba belesűríteni mindent jót, ami mozgás az év legszebb időszakában a karácsonyváró, fényekkel teli időszakban. A karácsonyi csodát mi magunk teremtjük és az most kezdődik: ma, amikor ezt olvasod. Velünk, Veled, Veletek. Mindegy, hogy a Télapó Futásunkon vagy csak az utcában futsz egy kört, esetleg biciklizel a reggeli kifliért, vagy éppen a villamos után loholsz. A lényeg, hogy kezdd el, kis lépésekkel és jókedvűen. Csak úgy megy. Lehet persze hosszútávú cél (kell is), de elsősorban az előtted álló lépéssel kell foglalkozni. Azt a kicsi lépést kell ünnepelni, mert az is eredmény. 

Ha pedig megtisztelsz minket, hogy Velünk is megteszel néhány kilométert, akkor szeretettel várunk! 

Veled teljes a Csapatunk!

Fussunk együtt, Számítunk Rád!

FŐ TÁMOGATÓNK: Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzata


SEGÍTŐINK: Siófoki Rendőrkapitányság, Balatonszárszói Polgárőr Szervezet

PARTNEREINK