I. Mad Woman Run & Mad Warrior Run

Szentivánéji Futótűz: a virtuális kihívás
2024. június 21- augusztus 31
.

A nyár sportkihívása futótűzként terjed! 

Tarts velünk és motiváljuk egymást idén nyáron bárhol is járunk a világon egy igazi tüzes sportkihívással!

8 különböző táv, egy közös cél: 

Mutassuk meg, hogy a mi ereinkben futótűz csörgedezik :) 

Adjunk motivációt egymásnak és önmagunknak is!

Virtuális kihívásunk az akarat és kitartás kivételes erejét akarja megmutatni, ehhez a célhoz méltó névadókat választottunk mindegyik teljesíthető távunkhoz: reméljük, hogy ők is segítenek megtalálni számodra a kellő motivációt! 

Lássuk, mekkora tűz van bennünk, motiváljuk egymást és sportoljunk egy őrült jót idén nyáron: 

 • saját tempódban, 
 • neked tetsző időben,  
 • kedvenc pályádon vagy épp a futópadon, 
 • de mégis együtt, egy közösségben!

Szentivánéji kihívásunkat Neked találtuk ki, ha:

 • Most kezded újra vagy állsz neki életedben először a futásnak és kell egy kezdeti lendület
 • Ha már rutinos futó vagy és egy edzésed néhány kilométerét szeretnéd a közös motivációnknak szentelni 
 • Édesanya vagy, esetleg nemrég adtál életet gyermekednek és most szeretnéd újra megtalálni az utat a sporthoz, a kiegyensúlyozottsághoz
 • Ha szívesen részt vennél sportrendezvényen, de jelenleg nehezen tudnád megoldani az utazást


Nevezés menete:

 1. Nevezz a honlapunkon (nevezés csak az online felületünkön elérhető 2024. május 27 – augusztus 27 között)
 2. Az email címedre küldött díjbekérő alapján fizesd be a nevezési díjat!
 3. A nevezés véglegesítéseként kapni fogsz egy visszaigazoló emailt a végszámlával és a rajtszámoddal.
 4. Fuss, gyalogolj, túrázz, ahol csak szeretnél és teljesítsd a kiszemelt táv hosszát június 21- augusztus 31 között! Küldd el eredményedet a balatonszarszoitelapofutas@gmail.com címünkre és pihenj egyet! Hamarosan megérkezik a gyönyörű emlékérmed!
 5. Ha kedved van indulni közönségdíjainkért, akkor eredményed mellé küldj publikusan közölhető fotót, szelfit, rövid bemutatkozást, motivációs élménybeszámolót a Te Mad Woman Run/ Mad Warrior Run körödről! Ezeket folyamatosan megosztjuk Facebook oldalunkon, ahol a közönség dönt a 3 legtöbb szavazatot gyűjtő győztes személyéről (választott távtól függetlenül nézzük a 3 legtöbb szavazatot gyűjtő versenyzőt a női és a férfi kihívásunknál külön-külön). 

Teljesíthető távok:


Nevezési díj: 5000 Ft minden távra. 

Babakocsis futóknak 8% kedvezményt adunk. 

Mit tartalmaz a nevezési díj?

 • Nyomtatható rajtszámot
 • Emlékérmet és belföldi postázást
 • Digitális oklevelet
 • Közönségdíjat a Facebook szavazáson indulni kívánó futóinknak (távtól függetlenül a legtöbb szavazatot összegyűjtő 3-3 futó számára mind a Mad Woman Run mind a Mad Warrior Run esetében)
 • A kihíváson való indulást (és adminisztrációs költségeket)

Teljesítés lehetséges módjai:  

 • futás, gyaloglás, túrázás 
 • minden táv babakocsival is teljesíthető
 • a távokat csapatban is tudjátok teljesíteni, szólj barátaidnak is! Ebben az esetben is külön-külön kell nevezni, de várjuk a csapatfotókat 

Teljesítés ideje: 

2024. június 21 - augusztus 31.

A táv teljesítése, annak igazolása:

A regisztrációt május 27-én nyitjuk és augusztus 27 éjfélig lesz elérhető. A nevezésedet követően díjbekérőt küldünk, melyet átutalással tudsz rendezni, ezt követően él a nevezésed, melyről visszaigazolást és rajtszámot is küldünk. Távod teljesítésigazolását csak érvényes nevezés esetén dolgozzuk fel! A kiválasztott távodat egy szakaszban kell teljesítened (időméréssel).

Szintidő: Nincsen.

Teljesítés igazolása: Eredményedet küldd el nekünk a balatonszarszoitelapofutas@gmail.com email címre a következő módon:

Az emailben a következő adatokat kell megadnod:

 • Név (és email cím)
 • Rajtszám (a nevezési visszaigazolóban találod)
 • Kiválasztott táv
 • Teljesítési idő
 • Táv teljesítésének igazolása: fotó, amely tartalmazza teljesítés adatait (táv és futott idő). A fotó készülhet a telefonod kijelzőjéről, az edzésalkalmazás adataival, az órád számlapjáról, a futópad kijelzőjéről, stb. Az a fontos, hogy egyértelműen látható legyen rajta a teljesített táv és az időeredmény. Ezt a fotót nem fogjuk közzé tenni, csak a teljesítés igazolását szolgálja. Az emlékérmet csak a teljesítést hitelesen beküldő, érvényes nevezéssel rendelkező futóknak postázzuk.
 • Emellett, ha szeretnél nyugodtan küldj nekünk szelfit, hangulatfotót, emlékfotót, akár videót a futásodról. Szívesen várjuk motivációs élménybeszámolódat, saját történetetedet. Ezeket a fotókat feltöltjük a közösségi média oldalainkra, ahol a közönségdíjra is indulhatsz! (A fotók elküldésével elfogadod, hogy a közönségszavazáson való indulás érdekében az általad megadott adatokat (név, rajtszám, fotó, szöveg) megoszthassuk publikus közösségi média oldalainkon

Eredmények, díjazás:

Közönségdíjazásunk a Facebook oldalunkon erre a célra létrehozott fotóalbumon keresztül lehetséges. A verseny kezdetétől (jún.21-től) augusztus 31-ig folyamatosan töltjük fel azon futók fotóit és motivációs élménybeszámolóit, akik szeretnének pályázni a közönségdíjra. Összesítetten a legtöbb szavazatot összegyűjtő 3 díjazott várható, az eredményhirdetésre tervezetten szeptember elején kerül sor.

Teljesítmény és időeredmény alapú díjazásunk nem lesz, mivel ez egy motivációs közösségépítő kezdeményezés, örömfutás. A szándékot és a kitartást szeretnénk díjazni a (virtuális) közönségünk segítségével.

Eredménylistát készítünk, mely az önkéntesen megadott eredmények alapján kerül összeállításra, nem ellenőrzünk minden megadott időt, de a nyilvánvalóan irreális eredményeket nem jelenítjük meg a listában. Minden résztvevő saját maga vállal felelősséget az általa megadott adatok pontosságáért.

Az érmet folyamatosan postázzuk a teljesítéseket követően, de legkésőbb szeptember közepéig a nevezéskor megadott magyarországi címre. Kérjük olyan címet adj meg, ahol biztosan célba ér a levelünk!

Rendezvénybiztosítás, frissítés

A Mad Woman Run és a Mad Warrior Run virtuális futóesemények ahol a többi rendezvényünktől eltérően, nem biztosítunk frissítőpontokat és nem lesz orvosi felügyelet valamint útvonalbiztosítás sem. A kellő odafigyelésről, a frissítésről és a megfelelő fizikai állapotáról a futó saját maga gondoskodik és teljeskörű felelősséget vállal. Javasoljuk, hogy mindig legyen nálad mobitelefon, hogy probléma esetén segítséget tudj hívni.

Egyéb kiegészítők:

Ha szeretnéd a mindennapjaidba is becsempészni a MWR motivációt, akkor kérhetsz a nevezésed mellé távod névadó ellátott bögrét, logózott pólót illetve tornazsákot is.

Ezek postázása/átvétele az emlékérem postázásától külön zajlik, postaköltsége 1500 Ft FOXPOST automatába és 2500 Ft házhozszállítással.


.
A szervezés és kivitelezés gördülékenysége érdekében fenntartjuk a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzuk, a nevezést bármikor lezárjuk. 


Az eseményeinken mindenki saját felelősségére vesz részt.
Vigyázzunk magunkra, az egészség az első!A programváltoztatás jogát fenntartjuk!